Termeni si conditii

Transilvania garanteaza confidentialitatea datelor personale culese in timpul vizitarii de catre dvs. a paginilor de internet ale marcii Transilvania, in concordanta cu legislatia romana in vigoare.

Transilvania prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale Transilvania sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfactie a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001.

Transilvania este operator de date cu caracter personal, cu numarul de notificare la A.N.S.P.D.C.P. 4598.

Paginile de internet Transilvania pot include, insa, legaturi si catre alte pagini de internet pentru care nu ne asumam nici un fel de raspundere legala privind confidentialitatea acestor date personale. Firma noastra raspecta dreptul dumneavoastra la intimitate si garanteaza protejarea datelor dumneavoastra, asigurandu-va ca aceste date nu vor fi difuzate catre terti decat cu acordul dumneavoastra.

Branduri